Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretimde kaliteyi hedefleyen; değişime ve gelişime açık, yeni ufuklar peşinde koşan modern bir okul olmak. DEĞİŞİM, YENİLEŞME VE BAŞARIDIR.

Misyon: Her fert bir değerdir, çocuk gelecektir, güvendir. Eğitime ayrılan her bir emek kazançtır idealındeyiz. Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan; insan haklarına saygılı Atatürk´ çü düşüncenin ışığında, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan ve vatandaş haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekci, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisiyle barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: OKULUMUZDA DERS SAATLERİ 09:00 başlar ve 14:30 biter. Öğlen 40 dk ara vardır.
Servis Bilgisi: Şehir merkezi olduğu için ulaşım otobüslerle yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nfkisakurek.meb.k12.tr

Adres - Şirintepe Mahallesi Malazgirt Bulvarı No21 Melikgazi/KAYSERİ

Adres - Şirintepe Mahallesi Malazgirt Bulvarı No21 Melikgazi/KAYSERİ

Ulaşım KAYSERİ Şehir merkezinden binilen "MimSin - MimarSinan- Engelliler Kenti " yazan her otobüs okul önünde durmaktadır. Tramway ile Doğu Garajı´nda inilerek karşı taraftaki otobüs durağından yine yukarıda adı geçen otobüslere binilerek ulaşılabilir. Şehir merkezine yürüyüş mesafesi oldukca uzak olduğundan yürüyerek ulaşmak 1 saati bulur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km